Sergen Yalçın İmzayı Atıyor

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'la 3 yıllık sözleşme sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'a sözleşme yenilemek için düğmeye bastı. Geçtiğimiz hafta “Yeni sözleşme en çok Sergen Yalçın’a yakışır” diyen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, sezon sonunda genç teknik direktöre 3 yıllık kontrat önerisinde bulunacak. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ocak ayında kulüple 1,5 yıllık anlaşmaya imza atan teknik direktör Sergen Yalçın’ın kontratını uzatacaklarının sinyallerini vermişti. Başkan Çebi, geçen hafta yaptığı bildiride, “Yeni sözleşme en çok Sergen Yalçın’a yakışır. Ben istikrardan yanayım, kendisine de güveniyorum. Kimse Sergen hocayla aramızda sorun var gibi göstermeye çalışmasın” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre, Beşiktaş Yönetimi'nin, Siyah-Beyazlı kulübün efsane isimleri arasında yer alan Sergen Yalçın’a sezon sonunda 3 yıllık yeni sözleşme önereceği bildirildi. Ek olarak yönetimin, Sergen Yalçın’a, alt yapı ve transfer konularında tanıdığı ayrıcalıkları daha da genişletmeyi planladığı öğrenildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI