Sergen Yalçın İngiltere yolcusu

Sergen Yalçın için flaş transfer iddiası...

İngiltere'de iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Shota Arveladze ile yollarını ayırırken yeni menajer konusunda favori adayın Sergen Yalçın olduğu Olympiacos'taki görevinden ayrılan Carlos Corberan'ın da ikinci en güçlü aday olduğu iddia edildi.

İngiltere'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi. Gürcü menajer, takımın Luton Town ile oynayacağı karşılaşmaya saatler kala görevinden alındı. Şimdi İngiliz ekibinde yeni menajerin kim olacağı merak edilirken Sergen Yalçın'ın ismi öne çıkmış durumda. 

'Ortak görüşte olmadığımız ortaya çıktı'

Shota Arveladze'nin görevine son verilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan takım sahibi Acun Ilıcalı, "Milli maç arasında Shota ile takımın gidişatını ve kulübün geleceğini değerlendirmek adına birkaç görüşmemiz oldu. Bu görüşmeler sırasında ortak görüşte olmadığımız ortaya çıktı" ifadelerini kullanmıştı. 

Andy Dawson takımın başında

Hull City'de Shota Arveladze sonrası geçici olarak takımın başında Andy Dawson yer alıyor. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı, "Odak noktamız şimdi Andy'ye ve takıma destek olmak" ifadelerini kullanmıştı. 

6 isim gündeme gelmişti

Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, kulübü daha ileri taşımak adına mümkün olan en iyi adayın arandığını ifade ederken Hull Live, okuyucularına sunduğu ankette Sean Dyche, Rob Edwards, Javi Garcia ve Sabri Lamouchi'nin yanı sıra Türkiye'den Fatih Terim ve Şenol Güneş'in isimlerini öne çıkarmıştı. 

'Sakatlıklar takımı etkiledi'

Ayrılık kararına ilişkin resmi siteden paylaşılan açıklamalar sonrası Acun Ilıcalı, Sky Sport'a da duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu sezon yaşanan aksiliklere dikkat çeken Ilıcalı, "Aslında son haftalarda sonuçlar kötüydü, bizi tatmin etmedi. Shota benim çok iyi bir arkadaşım, geçen yılki muhteşem performansını takdir ediyorum. Bu sene aksilikler yaşadık. Özellikle sakatlıklar ve birçok şey... Takımı etkiledi. Günün sonunda futbolda bir kural var, belli bir başarı seviyesi olmadan devam edemezsiniz" ifadelerini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI