Sergen Yalçın': Karius'la yollarımızı ayırıyoruz...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ''Loris Karius'la yollarımızı ayıracağız'' dedi.

Karius'un takım arkadaşlarını suçlayan açıklamalarına Sergen yalçın'dan tepki geldi. 
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında Karius'un geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
Sergen Yalçın "Karius'un sözleşmesinde ağrı bir madde var. Karius gelecek sezon bizimle olmayacak. Kaleciler bazen çok şanssız olabiliyor. Futbolcularımızla ilgili olumsuz bir şey söylemek istemiyorum. Bugün herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı" ifadesini kullandı.

Sergen Yalçın şöyle devam etti; ''Pozitif bir hava yakaladığımız bir gerçek. Beşiktaş takımı her zaman ofansif oynamalı. Öyle de oynuyoruz. Taraftarımıza baskılı oynayan bir takım seyrettirmek istiyoruz. 

Bugün takımımın oyunundan memnunum. tüm oyuncularımı tebrik ederim. 

Hakemle ilgili küçük bir detay vereyim. maçın başında Sosa'ya bir faul verdi, atağımızı kesti ama Atiba'ya yapılan hareket daha faul gibiydi. Sezon başından bu yana hakemlerle ilgili sıkıntı yaşıyoruz. 

Ben oyuncularıma gol atmayı öğretemem. Oyunu her gün geliştiriyoruz ama bunu skora değiştirmekte sorun yaşıyoruz. Oyuncularımın bunu bireysel yeteneğiyle halyletmesi gerekir. Oyuncularımız çok istekli, çok koyuyor, taraftarın istediği oyunu sergiliyorlar. Savunmada yaptığımız hatalar nedeniyle bugün kazanabilirdik. 

Kulübün doromunu, ülkenin, futbol ekonomisinin ne durumda olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönem benim istediğim oyuncular transfer olacak. Oyuncularımın yeteneğini tartışmıyorum, gerçekten bugün çok iyi mücadele ettiler. Savunma olarak bazı hatalarımız var. Oyuncularımla bireysel hata yapmamaları için konuştuk. 

Derbi maçta oynanabilecek en iyi oyunu oynadık ve Trabzonspor gibi iyi bir takıma karşı çok iyi oynadık. 

Geçen hafta Başakşehir için söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Başakşehir yi bir takım, sadece geçen hafta iyi oynamadığını söylemek istedim. Onlar da iyi takımlar. 

Bir sihirbaz değilim. Şapkanın içinden şapka çıkarmam beklenmesin ama Beşiktaş'a yakışır şekilde oynayacağız. 

Gelişmeler birazdan... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI