Sergen Yalçın Maçtan Önce ''Rahat Yeneriz'' Dedi

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar...

'Sergen Yalçın'ın ikinci koronovirüs testi de pozitif çıktı''

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile konuşmalarını açıklayan Rıdvan Dilmen, koronavirüs testi pozitif çıkan sergen Yalçın'ın  ikinci teste girdiğini ve pozitif çıktığını açıkladı. Rıdvan Dilmen, "Bugün öğle saatlerinde Sergen Yalçın kardeşimi 'Geçmiş olsun' diye aradım. Maalesef; ikinci koronavirüs testi de pozitif çıkmış. Sergen Yalçın ile teknik knuları konuştuk. 'Bugün çok farklı bir sistem kullanacağız.' dedi. Esprilidir biliyorsunuz, 'Allahtan, taktik çalışmalarından sonra koronavirüs oldum' esprisini yaptı. Sergen Yalçın hazırlığını doğru yapan, doğru bir teknik adam. Kulübüne maliyet çıkarmayan ve 1 gün bile ağlamayan, sızlamayan bir teknik adam. Bugüne bugün; Gördün mü bir gün ağladığını?'' dedi. 

''Sergen Yalçın 'Rahat yeneriz' dedi''

Teknik direktörlerinin ağırlığı hakkında açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un teknik direktör ağırlığının olmadığını iddia etti. Rıdvan Dilmen, ''Camialara mal olmuş teknik adamlar; maddi olarak problem yaşayınca böyle teknik adamlara ihtiyaç duyarsınız. Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı açıklayınca 20 bin seyirci gitti. Sergen Yalçın Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe'de oynadı ama Rıza Çalımbaygillerden o... Sergen Yalçınq Beşiktaş'ın çocuğu! Sergen Hoca; bana 'Bugün rahat yeneriz' dedi. 'Anlamadım' dedim. 'Rahat yeneriz' yanıtını verdi. 'Nasıl?' diye sordum, 'Trabzonspor'u seyrettim, böyle oynarlarsa çok rahat yeneriz' dedi. Trabzonspor'un teknik direktörü iyi iz bırakmış olabilir ama hiç affetmez onunla yollarını ayırırlar. Ligde 6 hafta sonunda en az 3 teknik adam gider. Sergen Yalçın'ın takımda çok ciddi bir ağırlığı var. Erol Hoca için niye öyle böyle demedim. Gustavo'yu çıkardı. Fatih Terim, Falcao'yu çıkarınca 'Neden?' demezler. 'Bir bildiği vardır' derler. Ağırlıkları var bu isimlerin. Trabzonspor'da bir de bu yok. Trabzonspor'da uzun süredir yok'' dedi. 

''Jose Sosa'nın gidişi de etkiledi''

Trabzonspor'un Beşiktaş'a yenilmesi sonrası takım kadrosunu değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Jose Sosa'nın Fenerbahçe'ye transfer olması Trabzonspor'un gücünü etkilediğini açıkladı. Ayrıca Dilmen, ''Trabzonspor'da seyirci olsa son 4 maçta böyle sonuçlar olur mu? Tükürükle yenerler seni, boğarak. Trabzonspor bugün santrforsuz oynadı. Ekuban net santrfor değil. Cyle Larin mesela istenilen isim değil ama santrfor sonuçta. Ekuban geniş alan için silahtır ama sırtı dönük oyunda silah değildir. Trabzonspor'un orta saha kalitesi çok düşük bu sezon. Jose Sosa'nın gidişi de etkiledi. Ayrıca savunma merkezi hala problemli ve bir türlü orası değiştirilemedi. Barcelonalı yetkililer, İstanbul'da Rüştü ile yemek yiyeceklerdi. Beni de davet ettiler. Guardiola ayrılmıştı o sezon. 'Niye yollarınızı ayırdınız?' dedim, 'Messi'ye sorduk. 60 tane atıyor, attırıyor' dediler. Messi, Guardiola'nın gidişine 'Bence farketmez' demiş'' ifadesini kullandı. 

''Hakemler çok başarılı bir ilk hafta geçirdiler''

Beşiktaş'ın kadrosunu ve Sergen Yalçın'ın istediği oyuncu tarzlarına değinen Rıdvan Dilmen, ''Sergen Yalçın bilmiyor mu, 1 tane uçak stoper almayı! Elbette biliyor. 10 isim sayar sana ama 'Alanyaspor'dan Welinton, binsin uçağa gelsin, bonservissiz, 800-900 bin euro falan maaşı' diyor. Sergen Yalçın, yönetime 'Bana Maradona, Pele almayın. Bana forvette rekabeti artıracak bir oyuncu alın' diyor. Kalinic'i alıyor, maliyeti yok denecek kadar azdır! Hakemler başarılı bir ilk hafta geçirdiler. Kurallar uygulansın ama "Sana göre, bana göre" olmasın. Karnından futbolcuyu tutamazsın, neden tutuyorsun? Kurallara göre ilk hafta başarılı bir sezon ama ben VAR olsam çağırmazdım. Hakemlerimizde dikkat eksikliği var. Bu değerlendirmeler sonucunda her hakem iyi puan almıştır.  VAR'da süre biraz daha azaldı. Ben VAR hakemi olsam penaltı pozisyonunda çağırmazdım ama ben hakem değilim. Maçın başında hakemin takdir haklarını Trabzon'dan yana olduğunu hissettim ama bu çok dikkat çekici değildi'' yorumunu yaptı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI