Sergen Yalçın Neler Söyledi?

Spor Toto Süper Lig'İn 15. hafta açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırkan 90 dakikanın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'İn 15. hafta açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken 90 dakikanın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İŞTE SERGEN YALÇIN'IN SÖZLERİ:

"İlk yarıda oyun üstünlüğü tamamen bizdeydi. 1-0'lık bir galibiyet, 3-4 tane de %100'lük golü atamadık, bir tanesi de VAR'dan döndü. Bu tür maçlarda fişi çekmek lazım, pozisyon yakalamışken atacaksın bu tür maçlarda.

1-0 her zaman tehlikeli bir skor bu tür oyunlarda. 60'tan sonra takım bayağı bir geri çekildi, aslında biz bunu söylemedik oyunculara, tamamen koruma hissiyle geri çekilme oldu, önceki maçların da getirdiği psikolojik baskı oldu. Bunun da sonucunda golü yedik.

İkinci yarıda 2-3 net pozisyona daha girdik ama bazen topun da içeri girmesi gerekiyor. Daha becerikli, daha akıllı olmamız gerekiyor.

Can çok güzel bir gol attı. İyi de oynadı, sahanın en iyi oyuncusuydu belki de bizim adımıza. kendisine gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederim. 

Ghezzal maçın sonlarına doğru çok yoruldu. Onu çıkarıp Kasımpaşa'nın kalemize gelmesini engellemek istedik ama istediğimiz olmadı. 

Bu sezon başından bu yana kulübüden hiç destek alamıyoruz. Sonradan oyuna giren oyuncularımız takıma fayda sağlamayamıyor. 

Kötü gidişten çıkmak istiyoruz. Bunun için oyuncularımızda sık sık görüşmeler yapıyoruz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI