Sergen Yalçın O İsme Seslendi: İnşallah Futbola Döner

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın Kasımpaşa maç sonu açıklamaları... Süper Lig 11. haftada Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-0'la geçti. 90 dakikanın ardından Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın Kasımpaşa maç sonu açıklamaları... Süper Lig 11. haftada Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-0'la geçti. 90 dakikanın ardından Beşiktaş teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

TFF Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, 3 puanı; 3-0'la aldı. Siyah - beyazlılar böylece ligde üst üste oynadığı 3 maçı kazanmış olurken; teknik direktör Sergen Yalçın''Gelecekle ilgili bir şey söylemek çok zor... 3 maçlık periyotlar var ve oralardan sağ çıkmak önemli'' ifadesini kullandı. 

Kasımpaşa karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Sergen Yalçın, ''Kasımpaşa iyi bir takım. İki tane iyi maç oynadık, oyuncularımız biraz yorgun, iyi mücadele ettiler. İkinci yarıda oyun başlar başlamaz kontrol bizdeydi. Kasımpaşa'nın 10 kişi kalması çok bir şey ifade etmez, biz de geçen hafta 10 kişi kaldık ama kazandık. Oyuncularım ciddi bir mücadele veriyor ve haklı galibiyet alıyorlar'' sözlerini sarfetti. 

''Adem Ljajic inşallah futbola döner''

Sezon başında transfer edilen futbolcuların karakterli oyuncular olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, Ljajic'in de futbola dönmesini umduğunu belirtti. Sergen Yalçın, ''Takımımızdaki arkadaşlık çok iyi ve güzel çalışıyorlar. Uzun zamandır oynamayan oyuncular aldık. Birçok oyuncumuz zaten aylardır oynamıyordu. Onların hazırlanmaları ve forma girmeleri gerekiyor. Sahada olması gereken oyuncular da bugün kadroda yoktu. Adem Ljajic inşallah futbola döner. Biz kendi yaptığımız işi biliyoruz. Kazandığımız zaman iyi, kaybedince kötüyüz. Bizim yaptığımız işin gerçeği bu. Camianın bilmesini istediğim bir şey var; elimizden geleni yapıyoruz. Biz çalışalım, işimizi yapalım, sonuca sonra bakarız'' dedi. 

''Çağdaş Atan çok doğru bir yere gitti''

Sergen Yalçın, eski yardımcısı olan ve şu an Alanyaspor ile Süper Lig'de lider konumda bulunan teknik direktör Çağdaş Atan hakkında da, ''Çağdaş Hoca, Alanyaspor'da iyi başladı. Çok doğru bir yere gitti Çağdaş Hoca. Çok güzel yönetilen bir kulüp. İnşallah hocanın önü açık olur. Çağdaş Hoca, kendini tamamen işe veren biri. İnşallah çok başarılı olur. Bizim yanımızda stajını tamamladıktan sonra tek başına çalışmak istedi. Kendi insanımız işini bilir, onlara değer verelim'' ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI