Sergen Yalçın: O Transferi Yapmayacağım

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan önemli transfer açıklaması...

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalçın, ASpor'un canlı yayınına katıldı. Siyah-Beyazlı takımın son durumunu değerlendiren Yalçın, transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, A Spor canlı yayınına katılıp açıklamalarda bulundu ve transfer hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle;

"Futbol maçları oynanmadan kazanılmiyor. Futbolcuların sahada göstereceği mücadele ve ortaya koyacağı karakter çok ama çok önemli. Kağıt üzerinde favori olmanın anlamı yok. Başakşehir'in baskı yapacağını biliyorduk, o baskıdan iyi çıktık. Kazanmak çok önemliydi. Camia olarak zor bir dönem yaşıyoruz. Sezon başında takımda çok ayrılık yaşandı. Birliktelik ortamını sağlamaya çalışıyoruz. Bu da tabii biraz zaman gerektiriyor.

''DEFANSİF ORTA SAHA DİYE BİR ŞEY YOK''

Atiba her eve lazım bir oyuncu. Bazen değişik hamleler yapıyoruz, değişik pozisyonlarda oyuncular deniyoruz. Larin, sezon başında sol kanatta düşündüğümüz bir isim kesinlikle değildi. Ama onun arzusu, oynama isteği orada oynamasını sağladı. Futbolda artık defansif orta saha diye bir şey yok. Oyuncuların hepsi top rakipteyken savunmacı, top kendilerindeyken hücumcu olmak zorunda. Ben böyle bakıyorum. Dünya futbolu değişti artık.

ADEM LJAJIC NEDEN OYNAMIYOR?

Adem Ljajic'i oynatmıyoruz ama şöyle bir durum var. Geçen sene çok iyi oynamaya başlamıştı, hasta oldu. Sezonu da öyle kapattı. Sezona başladığımız hafta tekrar sakatlandı. Hiç antrenman yapamadı. Öyle de bakmak lazım. Adem Ljajic'in ilk 11'de oynamasından daha önce antrenman yapabilmesi gerekir.

''ADEM YETENEKLİ FUTBOLCU AMA...''

Adem çok yetenekli bir futbolcu. Yeteneksiz değil ancak artık fiziksel olarak yeterli olmayan futbolcular tercih edilmiyor. Ama oynayabilmesi için o fizik gücünü yakalaması lazım. Adem de maç kazandıracak yetenek var. Biz de herkes oynayabilir. Yeter ki o mücadeleyi versin. Eğer mücadeleyi vermezsen oynamayacaksın, bu kadar basit.

''FUTBOLCULARIN ÜZERİNE ÇOK GİTMEYELİM''

Koronavirüs çok üstümüze geldi. Yavaş yavaş futbolcularımız dönüyor. Ancak antrenman yapamıyor oyuncular. Dışarıda kalıyorlar, antrenman yapmadan maça çıkıyorlar ve yüksek performans bekliyoruz. Kolay değil bir durum değil bu. Bunlar da bir insan. Oyuncuların çok fazla üzerine gitmeyelim.

''KALECİ ALMAYACAĞIM!''

Gençleri neden oynatmıyorsunuz diyorlar. Kalede oynatıyoruz, bu sefer neden kaleci almıyor diyorlar. Kaleci kesinlikle almayacağım. Doğrusu ne olursa olsun almayacağım. 16 yaşında üçüncü kalecimiz var. O da iyi bir kaleci olacak. Utku olmasaydı 16 yaşındaki Emre'yi oynatacaktık. Önemli değil.

FENERBAHÇE DERBİSİ YORUMU

Fenerbahçe derbisi güzel bir derbi olacak. Fenerbahçe kaliteli oyunculara sahip, fizik gücü de iyi. Şansı olan, daha fazla konsantre olan kazansın. Fenerbahçe ile ilk kez derbi oynamayacağız. Yıllardır oynuyoruz. Tabi ki de; kazanmak için her şeyi yapacağız.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI