Sergen Yalçın Sahaya İndi

Beşiktaş'ın dünkü çalışması öncesi Sergen Yalçın şov yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, dünkü antrenman öncesinde Beşiktaş’ın  hünerlerini göstermeyi ihmal etmedi.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Beşiktaş'ın efsane ismi, topla yaptığı hareketlerle kendisini izleyenleri bir kez daha büyüleyip, geçmişe götürdü. Oyuncuların da Sergen hocanın kısa resitalini dikkatli gözlerle takip etmesi dikkatlerden kaçmadı. 

29 Ekim Coşkusu 

29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü tüm Türkiye’de dün büyük bir coşkuyla kutlanırken Beşiktaş da bu önemli günümüzü unutmadı.

Beşiktaş futbol takımı, dünkü idman öncesinde sahada dev bir Türk bayrağı açtı ve Ay-Yıldızlı bayrağımızın etrafında poz verdi. Bu etkinliğin ardından Siyah-Beyazlılar, Yeni Malatyaspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Çalışmanın kondisyon ve taktik ağırlıklı gerçekleştiği bildirildi. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas hareketlerinin uygulandığı idmanın, yarım sahada oynanan taktik maçının ardından şut çalışmasıyla tamamlandığı belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI