Sergen Yalçın Şaşırdı Kaldı!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şaşkına döndü! Atiba Hutchinson hepsini solladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın orta alanda en az bir ofansif oyuncuya yer vermek istemesine rağmen Adem Ljajic ve OğuzhanÖzyakup'un fizik açıdan 37’lik Atiba Hutchinson'nın gerisinde olmaları yüzünden tercihini Kanadalı oyuncudan yana kullanıyor.

Beşiktaş’ta sezona kötü başlayan Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup’un formsuzluğu Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın adeta elini kolunu bağlıyor. Genç teknik adam, ofansif orta sahalar Ljajic ve Oğuzhan’ın beklentilere bir türlü karşılık verememesi yüzünden, 8 numara pozisyonunda 37 yaşındaki ön libero Atiba Hutchinson’ı oynatmak zorunda kaldığı belirtildi. 

Sergen Yalçın, Kovid-19 testi pozitif çıktığı için evinde izolasyona alınan Bernard Mensah’ın yokluğunda Yukatel Denizlispor ile bugün deplasmanda oynanacak kritik karşılaşmada orta sahayı Josef-Dorukhan-Atiba üçlüsünden oluşturacak. Defansif özellikli üç oyuncuya 11’de görev verdiği için Gençlerbirliği maçından sonra eleştiri alan Sergen Yalçın, Denizli’de de zorunlu olarak bu futbolcularla  maça başlayacak.

Beşiktaş’ın teknik patronu normal şartlarda orta alanda en az bir ofansif oyuncuya yer vermek istiyor. Ancak Sergen Yalçın, Ljajic ve Oğuzhan’ın fiziksel açıdan 8 Şubat’ta 38 yaşına girecek olan Atiba’nın gerisinde kalmaları yüzünden tercihini Kanadalı oyuncudan yana kullanıyor.

Hem fiziksel hem de form olarak eksikleri bulunan Oğuzhan ve Ljajic'in ihtiyaç halinde ikinci yarıda şans bulmaları bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI