Sergen Yalçın sosyal medyayı salladı

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, katıldığı bir TV programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, katıldığı bir TV programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. “Beni taraftarla karşı karşıya getirmek istediler. Hoca güçlü hissetse gider mi? Hocamız kendi isteğiyle ayrıldı. Böyle saçma bir açıklama var mı? hangi teknik adam kendi isteğiyle ayrılır?” sözleriyle gündem oldu. 

Beşiktaş'ın son şampiyon teknik direktörü Sergen Yalçın, TV100'de katıldığı Söylemezsem Olmaz programında bomba açıklamalar yaptı. "Hocayı biz göndermedik, kendi gitti" sözlerinin hatırlatıldığı tecrübeli teknik adam, "Hoca kendisini güçlü görürse gider mi? 10 sene kontrat yapalım, Alex Ferguson gibi kal dendi bana. 3 ay sonra işler iyi gitmezse ne olur. Beni taraftarla karşı karşıya getirmek istediler" dedi.

Yalçın'ın sözlerinden satır başları şöyle:

- Ben daha çok kupa kazanırım. Yazın bunu bir yere!
- Beşiktaş'la görüşmem olmadı.
- Ben ekonomisine 1 kuruş zarar vermeden, kiralık oyuncularla Beşiktaş'ı şampiyon yaptım.
- Beşiktaş'ı şampiyon yapmak başarı değil. Yüzde 25 zaten şampiyonsun. Önemli olan nasıl yaptığın.
- Aboubakar'ın sakatlığına gülmemek için kendimi zor tuttum.
- Beşiktaş'tan ayrıldım ancak kafamı toparladım.
- Başkanla sorunumuz yok.
- Jorge Jesus'u beğeniyorum. Karakterli biri belli.
- Arda Güler gözlerimle gördüğüm en yetenekli yerli futbolcu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI