Sergen Yalçın: Söz Verin!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-1'lik Sporting yenilgisinin ardından soyunma odasında futbolcularına moral verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting yenilgisi sonrası oyuncularına, “Sergilediğiniz futbolun karşılığı bu değil” sözlerini sarfederken Galatasaray, Hatayspor ve Trabzonspor maçları için de galibiyet sözü aldı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-1'lik Sporting yenilgisinin ardından soyunma odasında futbolcularına moral verdi. Deneyimli hocanın, yaptığı konuşmada "Skora aldanmayın, bu sonuç futbolumuzun karşılığı değil. Oyununuzdan memnunum. Böyle devam ederseniz, kazanmaya başlayacağız. Mücadeleden vazgeçmeyin. Kimsenin şüphesi olmasın, önümüz açık" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Yalçın'ın futbolculardan Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray, Hatayspor ve Trabzonspor maçlarından galibiyet sözü aldığı da belirtildi.

GALİBİYET POZU!
Beşiktaş'ta Galatasaray karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Yarı sahada oynanan çift kale maçı kazanan takım galibiyet pozu verdi.

DERBİNİN STOPERLERİ VİDA VE MONTERO
Beşiktaş'ın son iki maçında savunma tandeminde birlikte oynayan Welinton ve Vida ikilisi beklentileri karşılayamadı. Başakşehir'den 3, Sporting'den 4 gol yiyen siyah-beyazlılarda Welinton kızağa çekilecek. Galatasaray derbisinde 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun yerine Francisco Montero görev yapacak.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI