Sergen Yalçın'a gereken yanıtı Balotelli verdi!

Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım... başka takıma gitmem. Beşiktaş'ın büyük rakipleri bana çok iyi teklifler sundu. Ama hiç düşünmeden reddettim. Çünkü Beşiktaş'ta hep saygı gördüm....

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, Fransa'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Aboubakar: Sergen Yalçın'a gereken cevabı Balotelli verdi

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar, Fransa'da Canal + Sport'taki Eskişehirspor'un eski yıldızı Diomansy Kamara'nın sunduğu ''Right in the eyes'' şovunun konuğu oldu. Pek çok konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte röportajdan bazı satır başları. 

* Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım... başka takıma gitmem. Beşiktaş'ın büyük rakipleri bana çok iyi teklifler sundu. Ama hiç düşünmeden reddettim. Çünkü Beşiktaş'ta hep saygı gördüm.

* Eski teknik direktörün (Sergen Yalçın) benim hakkımda söylediklerine daha önce cevap verdim. Onunla şampiyonluk yaşadım. Kendisine teşekkür ederim. Saygı duyuyorum. Balotelli ona bir tepki vermişti. 

* Ben ve şu anki teknik direktörümüzle sezona başlasaydık şampiyon olurduk... ben ve yeni teknik direktörümüzün gelmesinden sonra aldığımız puanlar gerçek puan durumunu ortaya koyuyor zaten.

* Rigobert (Song) İstanbul'a geldiğinde konuştuk. Sacha ile (Boey) de görüştük. Kamerun milli takımına davet ettik. Karar onun. Bizim için oynamasını isterim. Ama istemiyorsa da çok fazka ısrar edilmesini desteklemiyorum.  

* Kamerun milli takımındayken idmanda antrenör, Onana'yla tartıştı. Sonunda antrenör, Onana'ya ağzını kapalı tutmasını ve saygılı olmasını söyledi. Sadece bu tartışma yüzünden Onana milli takımdan çıkarıldı. Bence geri dönmeli.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI