Sergen Yalçın'a rakip çıktı

Sanatçı Zafer Algöz, Beşiktaş antrenmanına renk kattı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 25'inci haftasında cuma günü MKE Ankaragücü ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına, yaptığı antrenmanla devam etti. Sanatçı Zafer Algöz, Beşiktaş antrenmanını ziyaret etti. Algöz'ün antrenmanda futbolculara taktik verdiği eğlenceli anlar kameralara yansıdı.

Siyah-beyazlıların basına kapalı yaptığı idman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana bireysel programına devam eden Dorukhan Toköz ile tedavisi süren Gökhan Gönül katılmadı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idman, sahada ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Futbolcular ardından 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yaptı. İdman, üç takımlı taktik maçı, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, Beşiktaşlı sanatçı Zafer Algöz de antrenmanı izledi. Teknik direktör Sergen Yalçın, çalışma sonrası Algöz ile sohbet etti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI