Sergen Yalçın'dan Talisca açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada tiyatro ve sinema oyuncusu Zafer Algöz'le sohbet gerçekleştirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncu Zafer Algöz'le instagramda canlı yayın yaptı. Kısa bir sohbet niteliğinde gündemi de değerlendiren Beşiktaş'ın hocası Talisca'nın transfer ile ilgili de konuştu. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncu Zafer Algöz'le canlı yayında sohbet etti. Sosyal medya üzerinden yapılan yayında Yalçın, Talisca sorusuna cevap verdi.

"Cüneyt Çakır çok üst düzey bir hakem ancak Türkiye'de yönettiği maçlar ile Şampiyonlar Ligi'nde yönettiği maçlar arasında bariz farklar var""Ligin tescili insanları tatmin etmez" 

Ligin mevcut haliyle tescil edilmesinin sağlıklı olmadığını aktaran Yalçın, "Ligin tescili insanları tatmin etmez, kimse mutlu olmaz. Böyle bir durumda aşağıdaki takımlar ne yapacak. Bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu olayların aylarca böyle gidecek hali yok. Belki kısa bir süre sonra çaresi bulunacak. Nisan ayı maçların oynanması için zor görünüyor. Hastalık düşüp hayat normale dönerse mayıs 15, haziran 15 gibi oynanabilir. Bu bir şekilde sonuçlandırabilir. Şu an alınacak karar için erken. Aceleci bir karar vermeden beklemek ve hayatın normale döndüğü bir dönemde karar vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"2 haftadır evdeyim. Valla hiçbir şey yapmıyoruz."

"Keşke alabilsek" 

"Futbolculuğu ile ilgili söylenecek bir şey yok. Yeteneği müsait, orta sahada oynayıp ofansif katkı yapan, ceza sahasına giren, sonuçlandıran, skor katkısı yapan, maç kazandıran bir oyuncu. Talisca'yı kim takımda görmek istemez. Şartlar şu anda çok sağlıklı değil ekonomik olarak. Ne olacağı da belli değil. Keşke öyle bir gücümüz olsa, pozisyon oluşsa da alabilsek. Benim olur dememle olacak bir şey olmadığı için pek de bir şey söyleyemiyorum. Keşke alabilsek."

" İstemekle almak arasında fark var." 

"Biz Talisca'yı normal şartlarda alamayız. Talisca'nın Çin'de kazandığı rakamları Türkiye'de ödeyebilecek takım az bulunur. İstemekle almak arasında fark var."

"Ekonomik açıdan sadece biz değil herkes sarsılacak. Yönetim, mutlaka oyunculardan talepte bulunacaktır. Sabah bir kalkıyoruz; Barcelona, %70 kesinti yapmış."

"Bir Maradona değil" 

"Messi ile Ronaldo'yu kıyaslıyorlar, ikisi de büyük oyuncu. Kıyas yapılacak oyuncular değil. Biri tamamen fizik gücüyle oynayan, diğeri yeteneği ile oynayan oyuncu. En güzel yorum bu olabilir. Ancak ikisi de bir Maradona değil"

"O gitsin, bu gitsin, şu gitsin diyorlar. Play Station oynuyor ya herkes takım kuruyorsun, bozuyorsun. Bunlar normal hayatta olmuyor."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI