Sergen Yalçın'dan Transfer İsyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen yalçın, yönetimin transfer bütçesine sitem etti.

Beşiktaş'ın 35 milyon Euro'Luk bütçesini yarı yarıya düşürmeyi planlayan yönetim kararını Sergen Yalçın’a iletti. Yalçın, “Anadolu takımlarının bütçesi bile 18 milyon Euro... Eğer başarı istiyorsak ona göre takım kurmalıyız” cevabını verdi.

Kulübün ekonomik olarak yaşadığı problemlere ek olarak Kovid-19 sürecinin de eklenmesinin ardından Beşiktaş, mali bir dar boğaza girmişti.

Bu gelişmenin ardından 35 milyon Euro seviyesinde bulunan maaş bütçesini yarı yarıya düşürme kararı alan Siyah-Beyazlı yönetim, konuyu teknik direktör Sergen Yalçın’la paylaştı. Yeni planlama çerçevesinde sınırların bu miktar üzerinden belirleneceğini söyleyen yöneticiler, yüksek maaşları bulunan oyuncuları da elden çıkarma kararı aldıklarını Yalçın’a iletti.

Başarı için transfer şart!

Geçmiş sezonlarda; Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın'ın ise, “Anadolu takımlarının bütçesi bile 18 milyon Euro... Eğer başarı istiyorsak ona göre takım kurmalıyız” şeklinde görüş bildirip mevcut bütçenin korunmasını talep ettiği öğrenildi.

Süleyman Hatısaru-Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI