Sergen Yalçın'dan Transfer Sözleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında çeyrek finale çıkarken karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında çeyrek finale çıkarken karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

"Önemli olan turu geçmek"

Sözlerine maçı yorumlayarak başlayan Sergen Yalçın, "Bu tür maçları oynamak zordur. Oyunun tamamında agresif savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Rakip takım savunma yapmaktan başka bir şey yapmadı. Erken gol bulursanız oyun çok çabuk açılır. Bu tür maçlarda önemli olan turu geçmek. Oyuncular çok fazla maç oynuyorlar, yorgunlar. Aboubakar'ı 45. dakikada çıkarmak zorunda kaldık çünkü yorgun olduğu da çok belli oluyordu. Dorukhan'ın ve Oğuzhan'ın bugünkü performansları çok iyiydi." dedi.

Galatasaray derbisi yorumu

Hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray derbisi hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Ligin bitimine uzun bir maraton var. Çok daha fazla puan toplamalıyız. Derbileri yıllardır oynuyoruz. Galatasaray da bizim 100 yıllık rakibimiz. Mücadelemiz sadece saha içinde. Biz de kazanmak istiyoruz, onlar da kazanmak isterler. Umarım dostça, zevkli bir mücadele olur." ifadelerini kullandı.

Transfer sözleri

İki oyuncu transfer etmek istediğini vurgulayan Sergen Yalçın, "Ben devre arası ile ilgili raporumu verdim. 16 yabancı olması ne ifade eder? Boyd dışarıda. Onu içeri alır 15 oluruz. 2 tane transfer istedim. Şartlar uyar mı, onu bilmiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI