Sergen Yalçın'ın Ardından İki Transfer

Beşiktaş'ta Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile sözleşme imzalandıktan sonra Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal ile masaya oturulacak. İşte Beşiktaş'ta transferde gelişmeler...

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme imzalandıktan sonra Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal ile masaya oturulacak. İşte Beşiktaş'ta transferde gelişmeler... 

Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ta artık yeni sezon için çalışmalar resmen hız kazanıyor. Türkiye-Galler maçını tribünde izlemek için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, İstanbul'a döner dönmez önce Sergen Yalçın'ın sözleşme konusunu ardından da iç ve dış transferi çözmek için kolları sıvayacak.

Fotomaç'ın haberine göre teknik direktör Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi bir araya gelerek artık sözleşmenin son detaylarını masaya yatıracak. Yalçın'ın kontrat imzalamasının ardından hem iç ve dış transfere yoğunlaşılacak. Buradaki ilk hedef Rachid Ghezzal olacak. Geçen sezonki çifte kupalı şampiyonlukta 18 asistiyle yıldızlaşan Cezayirli futbolcunun takımda kalabilmesi için uğraş verilecek. Bonservisi Leicester City'de olan 29 yaşındaki Ghezzal, Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Ancak Leicester City'nin de ikna edilmesi gerekiyor. Bu konuda da çalışmalar olacak. Sergen Yalçın'ın da raporuyla dış transfer perdesi açılacak ve forvet başta olmak üzere eksik bölgelere hamleler için çalışmalar artacak.

Siyah-beyazlılarda bir diğer beklenen isim Valentin Rosier olacak. Portekiz kulübü Sporting Lizbon'la görüşmeler halinde olan Beşiktaş, Rosier'yi takımda tutmak istiyor. Beşiktaş ile lig ve kupa zaferleri yaşayan ve etkili bir performans çizen Rosier de kalmaktan yana duruyor. 24 yaşındaki sağ bekin en az bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giymesi için görüşmeler aynı yoğunlukta sürüyor. Artık güzel haberlerin gelmesi isteniyor.

Şampiyonluk ve kupa zaferinde büyük katkı veren Ghezzal ile Rosier, özellikle asist konusunda yıldızlaşmıştı. Ghezzal lig ve kupada 18 yaparken, Rosier de 7 asiste imza atmıştı. Sağ kanatta genelde arkalı önlü oynayan ikili, toplamda 25 asistle dikkat çekti. Süper Lig'de asist kralı olan Ghezzal, 8 de gol kaydetti. Tek başına 25 gole direkt etki eden Ghezzal, 35 maçta 2 bin 697 dakika süre aldı. Rosier de 37 resmi maçta 3 gol 7 asistle oynadı, 3 bin 316 dakika sahada kaldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI