Sergen Yalçın'ın Boateng planı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçında yeni transfer Kevin- Prince Boateng'e güveniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor maçında yeni transfer Kevin- Prince Boateng'e güveniyor. Genç teknik adamın yıldız futbolcuyla yakından ilgilenerek maça hazırladığı ve hücum planlarını büyük ölçüde Boateng üzerinden yaptığı kaydedildi. Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Burak Yılmaz'ın ileri uçta yalnız kalmamasını ve yeterli desteği almasını isteyen Yalçın, oyunu merkezden yönlendirerek Boateng'i başaktör yapacak.

 

SOSA'YA ATİBA-ELNENY ÖNLEMİ

Yıldız futbolcuya ekstra şut idmanları da yaptıran Yalçın, takımın hücum organizasyonunu Boateng'e verirken, kanatlardan yapılacak atakları da onun pasör özelliğini kullanarak değerlendirecek. Boateng ve Burak'tan rakip kaleyi daha çok yoklamalarını isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, yüksek tempoda geçeceğini düşündüğü mücadelede Atiba'yı da her zamanki gibi Elneny'nin önünde kullanarak, Sosa'nın etkinliğini azaltmayı istiyor.

LJAJİC ATEŞLER İÇİNDE

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesi Ljajic sıkıntısı yaşanıyor. 3 gündür takımla idmana çıkamayan Ljajic'in şiddetli bademcik enfeksiyonu ve yüksek ateş nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi. Yıldız futbolcunun cumartesi gününe yetişip yetişmeyeceği henüz bilinmiyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI