Sergen Yalçın'ın Derbide 'Caner Erkin' Planı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçı, Fenerbahçe'yi gözüne kestirdin

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile 29 Kasım Pazartesi günü oynayacakları derbide milli sol bek Caner Erkin'in savunma zaafından yararlanıp Rachid Ghezzal ve bazen Cyle Larin’le rakibinin dengesini bozmayı hedefliyor. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinin taktik provalarına hız verdi.

Başakşehir maçının ilk yarısındaki oyundan memnun olan  Sergen yalçın, bu sürenin 90 dakikaya yayılabilmesi için takımını hazırlıyor. Ayrıca teknik ekip görüntülü analizlerle de rakibini mercek altına almış durumda.

Sergen Yalçın ve kurmayları, Fenerbahçe'nin en zayıf halkasının Caner Erkin olduğunu belirledi. Başarılı teknik adam, orta sahanın sağında görev vereceği Rachid Ghezzal'e Caner'in bölgesinden hücuma çıkması yönünde talimat verdi.

Sol kanatta maça başlaması beklenen Cyle Larin de zaman zaman sağ kanada geçerek Caner'in gardını düşürüp Fenerbahçe savunmasının dengesini bozma görevinde olacak. Bu arada Vincent Aboubakar'ı derbi hırsı bastı. Antrenmanlarda bir hayli istekli görünen golcü oyuncu, Fenerbahçe derbisinde gol atıp takımına 3 puan kazandırmayı hedefliyor.

YALÇIN MUTLU OLDU 

Karantina sürelerini tamamlayan Welinton ve Hasic, dün takımla çalıştı. Stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Sergen Yalçın, Welinton'ın dönmesine bir hayli sevindi. Yalçın'ın Fenerbahçe derbisinde geri dörtlüyü Rosier, Welinton, Montero ve Rıdvan'dan oluşturması bekleniyor.

ADEM LJAJIC’TE SIKINTI YOK

Adem Ljajic, dünkü antrenmana ağrıları nedeniyle katılmadı. Sağlık kontrolleri yapılan yıldız futbolcuda korkulan bir duruma rastlanmadı. Ljajic, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına bugün yapılacak idmanla devam edecek.

UTKU’YA DEV MOTİVASYON

Fenerbahçe derbisinde kaleye geçecek olan Utku Yuvakuran için motivasyon seferberliği ilan edildi. Antrenmanlarda Sergen Yalçın ile Murat Şahin, genç eldivenle yakından ilgileniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI