Sergen Yalçın'ın Hedefi

Beşiktaş teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa ve Alanyaspor engellerini kayıpsız aşmak istiyor.

Ligde peş peşe Başakşehir ve Fenerbahçe’yi yenerek önemli bir yükselişe imza atan Beşiktaş’ta yarınki Kasımpaşa maçı öncesi hedef 3 puan... Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Çıkışımızı sürdürmemiz için Kasımpaşa ve lider Alanyaspor’la oynayacağımız mücadelelerden de kayıpsız ayrılmak çok önemli" diyerek oyuncuları bu maça özenle hazırlıyor.

Milli ara sonrasında Süper Lig’e muhteşem bir giriş yapan Beşiktaş, önce son şampiyon Başakşehir’i ardından ezeli rakibi Fenerbahçe’yi devirerek önemli bir çıkışa imza atmıştı. 11. hafta mücadelesinde yarın akşam Vodafone Park’ta Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Kara Kartal’da tüm planlama, serinin sürmesi üzerine yapıldı. Takım idmanlarında zorluk derecesini üst seviyelere çekerek oyuncuların kondisyonlarını artırmaya devam eden teknik direktör Sergen Yalçın, kısa vadeli planlamasını dün oyuncularıyla paylaştı. Takımın performansından memnun olduğunu belirten Yalçın, zorlu Başakşehir ve Fenerbahçe engellerini aştıkları gibi yarın da kazanmaları gerektiğini kaydetti. 

Eski takımına sürpriz!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, "Bu sezon hesapta olmayan birçok maçta önemli puanlar bıraktık. Artık puan kaybı yaşama lüksümüz yok. Önümüzdeki maratona maç maç bakıp kazanmaya devam edeceğiz. Güzel bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmemiz için Kasımpaşa ve lider Alanyaspor’la oynayacağımız mücadelelerden de kayıpsız ayrılmak çok önemli" dediği öğrenildi. Beşiktaş’tan önce görev yaptığı Alanyaspor’un eski yardımcısı Çağdaş Atan’la yoluna namağlup devam etmesini de değerlendiren Sergen hocanın, rakibine ilk yenilgisini yaşatmayı planladığı belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI