Sergen Yalçın'ın Sırrı

Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek sezona süper bir bir giriş yapan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşma sonrası telefona sarılarak tüm oyuncularını tebrik etti.

Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek sezona süper bir bir giriş yapan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşma sonrası telefona sarılarak tüm oyuncularını tebrik etti.

Covid-19 testi pozitif çıktığı için Trabzon kafilesinde yer almayan ve maçı evinde televizyondan izleyen Sergen Yalçın, özellikle rakibe pozisyon verilmemesi konusunda takımını kutladı. 

Yöneticilerle maçın önemli detaylarını konuşan Sergen Yalçın’ın, “Trabzon'da her şey planladığımız gibi oldu. Her zaman oyunu üçüncü bölgede oynayamayız. Topu bazen rakibe bırakmamız gerekebilir. Topu Trabzonspor'a bırakıp, kendi planımızı uyguladık ve maçı kazandık. Sivasspor ve Antalyaspor ile oynadığımız hazırlık maçlarında da bunu uyguladık. Top sürekli rakipte diye kötü oynadık şeklinde anlaşılmasın. Bu oyun bizim üzerinde çalıştığımız bir plandı. Ama merak etmeyin; benim cebimde tek bir oyun yok. Birçok oyun planımız var ve maça göre bu oyunlardan birini seçmeye devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

Sergen Yalçın, yöneticilere, milli araya kadar kayıpsız yola devam etmenin hesaplarını yaptığını da aktardı.

Sabır şart

Takımın gelişiminden memnun olduğunu vurgulayan teknik direktör Sergen Yalçın’ın, “Trabzonspor gibi bir deplasmandan üç puanla dönmek çok önemliydi. Bu maçta ciddi eksiklerimiz var. Tüm bunlara rağmen milli araya en az kayıpla girersek bizim için çok iyi olacak. Milli araya bizim ‘bay’ haftamız da denk geliyor. Bu süreçte yeni transferleri takıma monte etmiş oluruz. 2-3 tane hazırlık maçından sonra sıkıntıların büyük kısmı giderilmiş olur. O zaman çok daha farklı bir Beşiktaş olacak. Bu dönemde tüm camia sabırlı olmalı ve takıma destek vermeli” ifadesini kulllandığı belirtildi. 

Serdar Sarıdağ-Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI