Simge Sağın: Beşiktaşlığımı kimse sorgulayamaz!

Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' parçasıyla gündeme gelen Simge Sağın, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaşlılığıyla bilinen Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacağını ve belki Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile şarkı söyleyeceğini açıkladı.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacağını söyledi. Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' parçasıyla gündeme gelen Simge Sağın, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Icardi şarkıya inanılmaz hizmet etti"

Simge Sağın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Tabii ki şarkım çaldığı için ben de etiketleniyorum. O golleri şarkım çaldıktan sonra izlediğim için bütün gollere hakim oldum zaman içerisinde. Çok yetenekli bir futbolcu. Uzun zamandır izlediğimiz en iyilerinden biri. Benim şarkıma inanılmaz bir hizmet etti. Galatasaray taraftarına da teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Müzik ve spor birleştirici. Bir Beşiktaşlı'nın şarkısı, başka bir tribünde çaldı. Bu tamamen bir kardeşlik. Bu kardeşliğim içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben barışın simgesiyim. Sadece şarkı söylerim ve insanları mutlu ederim. Onları mutlu gördükçe ben de çok mutlu oluyorum. İnşallah daha da mutlu olurum."

"Tebrik etmek bize yakışır"

"Aile terbiyemden bunu gördüm ben. Kazananı tebrik etmek bir büyüklüktür. Tebrik etmek bize yakışır. Beşiktaş camiasının bir kızı olduğum için ben büyük ağabeylerimden tebrik etmeyi öğrendim. O yüzden onları tebrik ettim."

"Benim Beşiktaş aşkımı kimse sorgulayamaz"

"Mümkün değil böyle bir şey. Benim Beşiktaş aşkımı kimse sorgulayamaz. Ama Galatasaray'ı tebrik etmem insanlara garip geliyorsa, onların bu düşüncesi de bana garip geliyor diyebilirim. Ben olması gerekeni yapıyorum."

"15 yıllık meslek hayatımda ilk defa başıma geldi"

"Artık başka şarkılar olur diye düşünüyorum. Icardi ile özdeşleşti. Değişik bir şarkı olabilir. Bir daha başımıza gelir mi böyle bir şey, onu da hiç bilmiyorum. Benim de 15 yıllık meslek hayatımda ilk defa başıma geldi. Arjantinli bir futbolcuya Türkçe "Aşkın Olayım" söylettik benim için çok büyük mutluluk kaynağı. Yarın öbür gün öyle bir şey olursa, müziğin, kardeşliğin var olduğu her yerde ben zaten varım."

"Son şampiyonluk daveti için görüştük"

"Mauro Icardi ile hiç görüşmedim. Sadece sosyal medyadan takip ediyorum kendisini. Son şampiyonluk daveti için görüştük. O kadar, başka da bir şey yok."

"Şampiyonluk kutlamalarında orada olacağım"

"Şampiyonluk kutlamalarında orada olacağım. Çok düşündüm. Ne yapmam gerekiyor diye çok düşündüm. Bir Simge var bir de Simge Sağın var. Simge takım tutabiliyor, Simge Sağın takım tutamaz. Benim orada bir sürü dinleyicim var. Galatasaray taraftarına gönülden teşekkür ediyorum. Milyonlarca kere şarkımı dinlediler. En son geçen hafta 4 golden sonra neler olduğunu izledim, gördüm. Beşiktaşlı olabilirim ama benim aynı zamanda sanatçı bir kimliğim var. Şarkım çalıyor orada. Bu benim için çok büyük bir mutluluk. Şarkım nerede çalarsa, ben orada olurum diyorum."

"Belki Icardi'yle birlikte söyleyeceğim"

"Müzik hepimizin müziği. Tabii ki ben de bir takım tutuyorum ama hep barış ve sevgi içinde olmalıyız. Ben sadece bunu göstermek için stadyuma gideceğim. Oradaki benim şarkımı dinleyen seyirciyle buluşacağım. Onlar beni görmeyi hak ediyor. Belki Icardi'yle birlikte söyleyeceğim, inşallah."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI