Sinan Engin: Bu bir milli dava

Yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş taraftarına teşekkür etti.

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Sinan Engin, Kagawa, Burak Yılmaz ve Şenol Güneş hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Belki de son günlerin, son ayların en iyi Beşiktaş'ını seyrettik. 2 haftadır müthiş bir ivme kazandı. Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bir divan üyesi olarak teşekkür ediyorum. Maçtan önce Burak Yılmaz'a davranışınız için. Artık o sizin oyuncunuz ve onu motive ettiniz iki de muhteşem gol attı ve havaya girdi. Burak da kendine dikkat edecek hakemler oynamayacak.

Burak'a faul verilmesi için, penaltı olması için ne olması lazım? Çocuğun bir kere adını çıkarmışlar. Verilmesin hiç önemli değil. Burak Yılmaz 10-12 gol atar Beşiktaş formasıyla.

Kagawa müthiş bir futbolcu. Bugün bir baktım futbolcu gözüyle fizik olarak iyi değil. Ama fizik durumu iyi olsun rakipleriyl dalga geçer. Onu tutmak falan çok zor arkadaşlar. Bunun opsiyon meselesinde opsiyon Kagawa da. Kagawa isterse Beşiktaş'ta kalır. Beşiktaş taraftarı isterse önümüzdeki sezonda kalır. Ve bana sağ ayaklı Sergen gibi iş yapar.

Alper Ulusoy'un kötü hakem olduğunu ben geçen hafta söyledim. Bu çocuk futbolu bilmiyor. Ve futbolcunun psikolojisini de anlayamıyor. Alper Ulusoy maalesef nasıl oyunu kopartırım,  nasıl oyuncuyu atarım onu kovalıyor. Evet Fenerbahçe'yi 11'e 11 Kayserispor yenemezdi. Fenerbahçe o maçı 70'den sonra koparırdı. Elinde Moses var oynatmıyorsun yürüyen Tolgay'ı oynatıyorsun. Böyle bir adamı 20-25 dakika oynatıyorsun. Tolgay'ı iki idmanla oynatıyorsun

Mbaye Diagne daha fazla gol atar. 20 gol daha fazla atar Diagne. Burak Yılmaz ise 10-12 gol atar. Bu Atiba yorulmadı mı bugün ya. Bunda acayip bir şey var. Allah nazardan saklasın. Dorukhan ile müthiş bir ikili oldular. Lens'i bazen beğeniyorum. Çünkü topu sıfıra kadar getiriyor ama en son tercihi kullanıyor.  Ama Burak'a verdiği pas çok iyiydi. Beşiktaş takımda herkes iyi oynadı diyebiliriz. Ama Adem Ljajic fantastik bir futbolcu, çok özel bir oyuncu. 

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı sezon başı alsaydı 4-5 puan daha fazla almış olurdu. Şenol Güneş, Beşiktaş'ı şampiyon yapsın ve milli takıma gitsin. Şenol Güneş Haziran ayında milli takım hocası olur. Artı kkulüp takımlarında Şenol abi yıprandı ve gitsin milli takıma uzun vadeli bir sözleşme imzalasın. Şenol abi de milli takımda çalışmak ister. Mart'daki maça formül bulacaklar. Bu milli görevdir. Federayson ve Fikret Orman anlaşacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI