Sinan Vardar silahlı saldırıdan kılpayı kurtuldu

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Sinan Vardar Fransa'nın Strasbourg şehrinde yaşanan terör olayından kılpayı kurtuldu

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Sinan Vardar Fransa'nın Strasbourg şehrinde yaşanan terör olayından kılpayı kurtuldu 

Eşi Tülin vardar ve yakın dostlarıyla birlikte 4 gündür Ren Nehri gezisinde bulunan Sinan Vardar'ın dünkü durağı Strasbourg şehriydi.. 

Dün akşam şehir turu atarken silahlı saldırı olması nedeniyle Vardar ve yanındakiler zor anlar yaşadı. 

Saldırıyı milpayı atlatan Sinan Vardar ve yanındakiler daha sonra güvenli bir yere geçtiklerini açıkladı. 

Vardar sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Terörün olduğu yerdeydik. Ailecek şimdi güvenli bir yerdeyiz" ifadesini kullandı. 

Saldırıda 3 ölü 12 yaralı var 

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan Place Kleber'de kurulan Noel pazarına yakın bir bölgede silahlı saldırı meydana geldi. Meydana gelen saldırının terör amaçlı olduğu bildirildi.

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, terör saldırısında 3 kişinin öldüğünü 12 kişinin de yaralandığını açıkladı.  

Fransız Bakan adı "Fiche  S" olarak açıklanan ve sabıkası bulunan 29 yaşındaki zanlının hala arandığını ve sınır kontrollerinin arttırıldığını bildirdi. Saldırganın kaçmadan önce askerler tarafından yaralandığı kaydedildi.

Diğer taraftan, Strazburg'da bulunan Avrupa Parlamentosu binası güvenlik sebebiyle kapatıldı ve içinde bulunanlar güvenli bir yere taşındı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI