Sıra A Milli Takım'da...

beşiktaş'ın futbolcuları Rıdvan Yılmaz ve Bernand Mensah'tan maç sonu açıklamaları...

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 3-0 gibi farklı bir skorla geçti.Siyah-Beyazlı takımda forma giyen Rıdvan Yılmaz ile Bernard Mensah, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuştu. 

Süper Lig'de 11. hafta maçında Beşiktaş evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-0 geçti. Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz ve Bernand Mensah karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

Rıdvan yılmaz, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Alanya'yı da yenip 4'te 4 yapmak istiyoruz. Yarınlar inşallah güzel olur. Sergen Hoca  bana şans veriyor. Sakatlık olmazsa inşallah her şey güzel olacak. Hayalim tabii ki Beşiktaş'ta oynayıp sonra Avrupa'ya çıkmak. Ama önce Beşiktaş'ta hakkını verip sonra Avrupa'ya gitmek isterim. A Milli Takım'da oynamayı çok isterim tabii ki... Neden Olmasın?  Şenol Güneş beni zaten tanıyor. Burada iyi oynamaya devam edersem A Milli Takım'ı uzak bir hedef olarak görmüyorum" dedi. 

Mensah gol sevincini anlattı 

Kasımpaşa karşısında gol perdesini açan Bernand Mensah ise, "Bu gol sevincinin Beşiktaş taraftarı için bir anlamı var, ben de böyle sevinmek isterim. Aslında normalde hoca savunma görevini benden az bekliyor. Bizim bir oyun planımız var, hücumu da savunmayı da birlikte yapıyoruz" ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI