Sıra geldi Ghezzal'e!

Beşiktaş’ın 2020-21 sezonundaki şampiyonluğunun en önemli pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Rachid Ghezzal, sonraki iki sezonda bu performansının çok uzağında kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Beşiktaş’ın 2020-21 sezonundaki şampiyonluğunun en önemli pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Rachid Ghezzal, sonraki iki sezonda bu performansının çok uzağında kalarak hayal kırıklığı yarattı. Özellikle bu sezon sürekli olarak sakatlıklarla boğuşan Ghezzal’ın bu durumu, yönetimi düşündürse de karar verildi. İdareciler, Ghezzal’ın yerine transfer yapmayacak. Yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacak olan Ghezzal’dan yeni transfer etkisi yaratması bekleniyor.

GEDSON PAYLAŞILAMIYOR!

Gedson Fernandes, gösterdiği performansla adeta tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 24 yaşındaki başarılı oyuncuya Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ve Ajax yoğun ilgi gösteriyor. Hollanda basını, genç yıldıza Lazio'nun da ilgisi olduğunu fakat PSV ve Ajax ikilisinin bir adım önde olduğunu duyurdu. Haberde, bonservis bedelinin yarısının Portekiz ekibi Benfica'ya ödenecek olması sebebiyle Beşiktaş'ın yüksek bir bedel talep ettiği de belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI