Sıra sende Avcı!

Kartalhaber.com yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Sıra Sende Avcı!




Seçim yapılacak Beşiktaş 'ta kongre keskin virajı dönmek ve dönmemek kararını verecekken futbol takımı hiçbir virajı dönemedi bu sene!



Abdullah Avcı, Beşiktaş için doğru bir tercih olmadığını her maçta ispat edercesine hareket ediyor.


Son 6 senede yenilse dahi golü isteyen bir takımdan, rakip ceza sahasına sanki mayın tarlasıymış gibi giremeyen bir takıma döndü.


Takımın golcüsü eksik, forveti olsaydı yenebilir söylemlerini yapanlara sormak lazım "golcüsü olsada olmasada Beşiktaş, kendisine yakışan şekilde oynaması gerekmez mi?"


Takım kişiliğini kaybetmiş.


Takımın içini boşaltan Fikret Orman ve yönetiminin yanına hiçleri oynatan Abdullah Avcı da tüy dikti!


Secim için oynanan türlü oyunlar, bırakacağını ilan edenlerin halen daha aktif rol oynamalarının gölgesinde başkan kim olur bilinmez ama Allah şer odaklarından Beşiktaş'ı korusun!


Geçen seneden takımda değişen neredeyse bir tek Quaresma var. Peki, bu takımın bu kadar kişiliksiz oynamasının sebebi ne olabilir?


Sebeplerden biri çok şükür bıraktı ancak, fiziksel olarak gitti zihniyet olarak gidip gitmediği yarın ki secimden sınra belli olacak, ikincisi de Abdullah Avcı ve o da giderse sonuç kendiliğinden gelecektir!


Beşiktaş'ı bu kadar kötü hale getiren Abdullah Avcı'ya ve onu tercih edenlere yazıklar olsun!...


NEDİM GÜNGÖR

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI