Sistem değişiyor... Badji gündemde

Beşiktaş Teknikç Direktörü Abdullah Avcı, sistem değişikliğine gidiyor.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı, oyun sistemini değiştirecek. 4-1-2-3'e dönecek olan Avcı'nın en önem verdiği pozisyon ise 10 numara olacak. Deneyimli teknik adamın yeni sisteme göre transferini ve gönderilmesini istediği oyuncular şöyle...

Forvet bölgesinde Burak Yılmaz ve Güven Yalçın’a sahip olan Beşiktaş, Larin’i göndermek istiyor ve onun yerine gelecek vadeden ve aynı zamanda 11’de yer alabilecek bir alternatif arıyor.

Siyah Beyazlılar bu çerçevede dikkatini Polonya’da yapılan U 20 Dünya Şampiyonası’na çevirdi.

Senegal Milli Takımı’nda ön plana çıkan 17 yaşındaki golcüsü Badji için harekete geçildi.

BEŞİKTAŞ’I İSTİYORUM

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Kana-Bıyık, Beşiktaş’ta oynamak istediğini temsilcileri aracılığıyla yönetime iletti. Bonservisi elinde olan Kamerun asıllı Fransız futbolcu defans için Siyah-Beyazlılar’ın alternatifleri arasına girdi. Abdullah Avcı ile yapılacak görüşmeler sonrasında Kana-Bıyık ile ilgili karar verilecek. (Akşam)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI