Sivasspor'dan Douglas ve Fatih Aksoy açıklaması

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş'ın Douglas için resmi teklifte bulunmadığını açıkladı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer döneminde ismi Beşiktaş ile anılan Douglas ve Siyah-beyazlı takımdan transfer etmek istedikleri Fatih Aksoy konusunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Douglas’ı transfer edecek mi ?

A Spor’un canlı yayınına katılan Başkan Otyakmaz, Beşiktaş’ın kendilerinde kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu için tekliflerinin olup olmadığı sorusuna şu cevabı verdi: “Barcelona ile maaşını ortak ödüyoruz. Douglas’ın durumunu Barcelona ile konuşacağız, kalmasını isteriz. Beşiktaş’tan bir teklif gelmedi, inşallah da gelmez.” dedi.

Otyakmaz, Beşiktaş’ın genç stoperi Fatih Aksoy’u kiralamak istediklerini de vurgulayarak, “Teklif yaptık, zaten kendisi de Sivaslı ve burada oynamak isteyecektir. Fikret Orman’ı bekliyoruz, onunla görüştükten sonra imzayı atacaktır diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI