Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz veren kanal var mı?

Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz veren kanal var mı?

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş, K Grubu'nda ilk maçında Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelecek.

19 Eylül Perşembe günü Slovakya'da oynanacak Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı saat 22.00'da başlayacak.

Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele Azerbaycan kanallarından canlı yayınlanmayacak. Bu yüzden yasal olarak Slovan Bratislava - Beşiktaş maçını şifresiz veren kanal bulunmuyor.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig K Grubu'ndaki rakipleri; Slovan Bratislava, Braga ve Wolverhampton olmuştu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu:

"Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül Douglas Santos, Domagoj Vida, Enzo Roco, Victor Ruiz Torre, Caner Erkin, Pedro Rebocho, Mohamed Elneny, Necip Uysal, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Tyler Boyd, Georges Kevin N’Koudou, Burak Yılmaz, Abdoulay Diaby, Güven Yalçın, Umut Nayir"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI