Smolov'un Menajerinden Beşiktaş İtirafı

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Lokomotiv Moskova'da forma giyen Fedor Smolov'un geçmişte Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı. Söz konusu bilgiyi oSporte TV'ye verdiği röportajda kamuoyuyla paylaşan FIFA menajeri Malik Arutyunov konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Fedor Smolov, Türkiye'de oynayabilirdi. Kendisine ilgi vardı. Beşiktaş onu istiyordu ve Everton'a sattıkları Cenk Tosun'un yerine düşünüyordu. O dönemki bonservisi 12-15 milyon euroydu. Hatta Aralık'ta şehri, stadı ve tesisleri görmesi için İstanbul'a davet edilmişti. Türkler, bir futbolcunun İstanbul'a geldiği zaman gördüklerinden etkileneceğini umuyor. Ancak oyuncu zaten tatile gidiyordu.

Daha sonrasında Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Smolov'un menajeri olan German Tkachenko'yu aradı. Fakat o dönemde Lokomotiv Moskova'dan bir oyuncuyu kiralamak gerçekçi değildi. Çünkü buna izin vermezlerdi. Satın almak mı? O noktada da Fenerbahçe'nin finansal sıkıntıları vardı."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI