Şok İddia... Çebi'nin Misafirleriydi!

Beşiktaş-Trabzonspor maçının devre arasında istenmeyen olaylar çıktı.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının devre arasında istenmeyen olaylar çıktı. 

Karşılaşmanın ilk yarısının uzatma anlarında Trabzonspor'un Abdülkadir Ömür'le bulduğu golün ardından bir grup Trabzonsporlu taraftarın localar,  protokol tribünü ve konuk ekibin yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan tribünlerde gol sevinci yaşaması Beşiktaşlıları kızdırdı. 

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Trabzonsporlu taraftarların bu gol sonrası taşkınlık yapmalarına sessiz kalmadı ve biletsiz stada alınan bu taraftarların dışarı çıkarılmasını istedi. Bir grup Beşiktaşlı taraftarlar localara ve protokol tribününe hücum etmesi üzerine güvenlik güçleri gerginliği önlemek için harekete geçti. 

Spor polisleri stada biletsiz giren Trabzonsporluları saha içine alarak dışarı çıkardı. Trabzonlu taraftarların bu esnada Beşiktaş tribünlerini el kol hareketleri ve küfürlerle tahrik etmeleri büyük tepki çekti. 

Çebi'nin hemşerileri 

Biletsiz maçı izledikleri tespit edilen Konuk ekip taraftarlarının aslen Trabzonlu olan Beşiktaş başkanı Ahmet nur çebi'nin özel davetlisi olarak maça girdikleri iddia edildi. Bir grup Beşiktaşlı taraftar bu olayın ardından Çebi aleyhine tezahürat yaptı. 

Biletsiz stada giren ve localar ve VIP tribününde ağırlanan bazı Trabzonsporlu taraftarların yedek kulübesine kadar inlemeleri 'Yok artık!'' dedirtti. 


Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler ise yaşanan bu olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadılar.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI