Şok olaylar! Beşiktaş'a çirkin saldırı

Göztepe-beşiktaş maçı öncesi ev sahibi ekibinin taraftarları Beşiktaş otobüsüne saldırdı.

Göztepe'nin bugün yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi büyük olaylar çıktı. Beşiktaş takım otobüsü sahilden stada doğru giderken, sahil kısmındaki Göztepeli taraftarlar ellerindeki şişeleri Beşiktaş takım otobüsüne fırlattı. Bunun üzerine polisler Toma ve gaz fişi ile olaya müdahele etti. Olay esnasında mekanda oturan insanlar ve özellikle çocuklar yaşananlardan etkilendi. O anları Fanatik'ten Orhan Yıldırım kaydetti. İşte o görüntüler...
Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'nin yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlayacağı karşılaşma öncesi tatsız olaylar yaşandı.

Beşiktaş takım otobüsü, sahilden Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne doğru giderken orada bulunan Göztepe taraftarları, Siyah - Beyazlıların takım otobüsüne ellerindeki şişeleri fırlattı. Polis ekipleri olaylara Toma ve gaz fişi ile müdahele etti. Olaydan çok sayıda insan ve çocuk etkilendi. 

İşte o görüntüler...


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI