Son Dakika... Beşiktaş-Denizlispor Maçı Öncesi Taraftar Şov

Son dakika... Beşiktaş taraftarı Denizlispor maçına öncesi taraftar şov yapıyor.

Beşiktaş son dakika haberi... Beşiktaş taraftarı Denizlispor maçına öncesi taraftar şov yaptı. Bir grup taraftarlar Ümraniye'den takımı uğurlarken Vodafone Park Stadı'nda da yaklaşık bin kadar coşkulu bir taraftar grubu takımı karşıladı. Taraftarlar, teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. 

Taraftarların takımlarını desteklemeye gelmesine çok sevindiklerini belirten Beşiktaşlı yönetici Hakan Daltaban, ''Beşiktaş taraftarları yine büyüklüğünü gösterdi, takımı yine yalnız bırakmadı. Denizlispor karşısında kazanacağımız 3 puanla haftayı kayıpsız atlatmak istiyoruz'' diye konuştu. 

Beşiktaş'ta 4, Denizlispor'da 5 futbolcu sınırda 

Siyah beyazlılarda 4 futbolcu Denizlispor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı olan Necip, Rosier, Ghezzal ve Josef De Souza teknik direktör Sergen Yalçın'ın şans vermesi ve sarı kart görmeleri durumunda 28'inci haftada deplasmanda oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak. 

Beşiktaş maçı öncesi Denizlispor'da ise Mustafa Yumlu, Sagal, Kubilay, Mesanovic ve Sacko, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncu Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde 28'inci haftayı BAY geçecekleri için 29'uncu haftada sahalarında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI