Son Dakika... Sergen Yalçın İndirime Gitti

Beşiktaş Yönetimi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki görüşmelerde son gelişmeler...

Sergen Yalçın ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Yalçın'a 1 yıllık sözleşme ve kur sabitleme önerdi. 48 yaşındaki çalıştırıcı ise 3 yıllık sözleşme isterken, indirime gidebileceğini belirtti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın arasında yeni sözleşme için görüşmeler uzun bir süredir devam ediyor. Beşiktaş Yönetimi son olarak 12 milyon TL'ye kadar çıkarken, Yalçın ise 2.2 milyon Euro'ya kadar inmişti. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Siyah Beyazlı kulübün yönetimi, 1 yıllık sözleşme önerisini sunarken, Euro kurunu ise 10'a sabitleme fikrini 48 yaşındaki teknik adama iletti.

Görüşme hafta içi...

Fanatik'in haberine göre; Sergen Yalçın ise 3 yıllık kontrat talep ederken, istediği 2.2 milyon Euro'nun aşağısına inebileceğini bildirildi. Şimdi ise tarafların bu hafta içerisinde yeniden bir araya geleceği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın yapılacak bu görüşmede fedakarlık yapacağı ve yönetim ile orta yol bulmaya çalışacağı belirtildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI