Souza'dan Fenerbahçe taraftarına sitem

Josef de Souza, Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Olaylarla İlgili Konuştu: "Sporcuları Koruyun!"

Josef de Souza, Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Olaylarla İlgili Konuştu: "Sporcuları Koruyun!"

Souza, TFF'ye ve Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Eski Fenerbahçe ve Beşiktaş futbolcusu Josef de Souza, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı. Futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Türk futbolunda yaşanan olaylara dikkat çekti.

Josef de Souza, paylaşımında daha önce Ankaragücü taraftarlarıyla yaşadığı bir olaya vurgu yaparak, "Türk futbolunun bugünkü gibi olaylarla sınırlı olmadığını biliyorum ama bunun önüne geçmek için TFF'nin sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftar ve kulüpleri cezalandırması gerekiyor. En ağır şekilde cezalandırın!" şeklinde ifadeler kullandı.

Fenerbahçe taraftarlarına gönderme 

Ayrıca, Josef de Souza, Fenerbahçe taraftarına da göndermede bulundu. Paylaşımında, "Takım arkadaşlarımı ve hakemleri savunduğum için yargılandım, bugün Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını isterdim. Çünkü onlar cesurdu. Taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını isterdim. Futbol sahada kazanılır ve kaybedilir. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırılmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterdim!" şeklinde konuştu.

1 maç ceza almıştı

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sezon oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından tribünlerin sahaya inmesi sonucu fiziksel kavgada Josef de Souza, 1 maç men cezası almıştı. Bu olay, futbolcu tarafından yapılan paylaşımda da vurgulandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI