Souza'ya Transfer İzni Çıktı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Portekiz ekibinde kiralık oynayan, bonservisi ise Shenzhen’de olan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Kartal’ın ise golcü transferinde birinci önceliği Nikola Kalinic

Beşiktaş'ta golcü transferi için farklı isimlerle temaslar sürerken gündeme gelen son isimlerden Dyego Sousa'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brezilya asıllı Portekizli futbolcu için kiralık olarak formasını giydiği Benfica'dan görüşme izni çıktı. Bonservisi Çin ekibi Shenzhen'de bulunan 31 yaşındaki golcüyle anlaşma sağlandığı taktirde Benfica, bu futbolcunun siyah-beyazlılara gitmesine onay verecek.

AY SONUNA KADAR BEKLEYECEKLER
Beşiktaş Yönetimi, Shenzhen'le de Sousa'yı kiralamak için temaslarını sürdürüyor. Ancak Beşiktaş'ın birinci önceliği Nikola Kalinic. 32 yaşındaki Hırvat forvetin bonservisini almak için kulübü Atletico Madrid ile yaptığı görüşmelerin sonuçlanmasını bekleyen siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, ay sonuna kadar olumlu bir gelişme olmazsa Sousa ismi üzerinde yoğunlaşacak. Benfica'da fazla forma şansı bulamayan, Çin Ligi'ne de dönmek istemeyen tecrübeli golcünün Beşiktaş'a transferine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

KARTAL'DA JOSEF KRİZİ!
Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, Josezf de Souza transferi nedeniyle Beşiktaş'a dava açacağını duyurdu.Beşiktaş'ın serbest oyuncu olarak transfer ettiği Josef'in, tüm ödemelerinin yapıldığı halde haksız fesih yaptığını iddia eden Al Ahli, lisans için gereken evrakları da göndermedi. 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza ise Al Ahli'ye sosyal medyadan yanıt verdi. Brezilyalı futbolcu, "Neden bize imzaladığımız anlaşmayı göstermiyorsunuz ve neden sözleşmeyi bozmadan önce kaç kez ödeme istediğimizin e-postalarını göstermiyorsunuz?" ifadesini kullandı. Beşiktaş Yönetimi, Josef için geçici lisans başvurusu yapmıştı.

KARTAL EVİNDE UÇMAYA HAZIR
2020-21 sezonunda Vodafone Park'ta ilk sınavını bugün verecek olan Beşiktaş saat 19.00'da süper Lig'e 2-0'lık Gençlerbirliği galibiyetiyle başlayan Antalyaspor'u konuk edecek. Siyah-Beyazlılarda  teknik direktör Sergen Yalçın, Koronavirüs testinin pozitif olması sebebiyle bu hafta da takımının başında yer alamayacak. Antrenör Murat Şahin'in yönetiminde Antalya maçına hazırlanan Beşiktaş'ta  Oğuzhan Özyakup, yaşadığı sakatlık sebebiyle ilk 11'de forma giyemeyecek. Ozzy'nin yerine Adem Ljajic'i hazırlayan teknik ekip, idmanlarda Mensah ile birlikte yıldız oyuncuyu yan yana denedi. Atiba Hutchinson'ın tek ön libero olarak oynaması planlanırken, kazanan kadronun korunacağı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI