Sporting Lizbon'dan Beşiktaş'a 4'lü Transfer Teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Portekis'in Sporting Lizbon kulübü, kadrosunda düşünmediği dört ismi Beşiktaş'a kiralık olarak vermeyi  teklif etti. Bu dört futbolcunun içinde geçen sezon Beşiktaş forması giyen Diaby de var.

Portekiz kulübü, Beşiktaş’a geçen sezon kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyen Abou Diaby’nin yanında kadroda düşünmediği bekler Valentin Rosier ve Bruno Gaspar ile beraber Bebeto’nun oğlu Matheus Oliveira’yı önerdi.

Sporting Lizbon, 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden Diaby’yi 1 yıl daha kiralayabileceklerini, Olympiakos’un kiralama opsiyonunu kullanmadığı Gaspar ile teknik direktörün Amorim’in kadroda düşünmediği Rosier’in bonservisleriyle gönderilebileceklerini iletti. Geçen sezon Guiamaraes’te oynayan Matheus için görüşmeye açık olunduğu bildirildi. Beşiktaş Yönetimi, bu teklifi düşünmek için süre istedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI