Stefano Marrone Oruca Başladı

Beşiktaş'ın bu sezonki gizli kahramanlarından biri de kondisyoner Stefano Marrone... İtalyan kondisyoner futbolcularının sezonun son maçlarında bile diri görüntü sergilemesini sağladı.

Beşiktaş'ın bu sezonki gizli kahramanlarından biri de kondisyoner Stefano Marrone... İtalyan kondisyoner futbolcularının sezonun son maçlarında bile diri görüntü sergilemesini sağladı. Rachid Ghezzal'in orucunu açması için hurma getiren İtalyan futbol adamı, Müslüman futbolcuların ramazan ayında yaşadığı zorluğu anlamak için oruç tutuyor. 

Edinilen habere göre Beşiktaş'ın İtalyan kondisyoneri Stefano Marrone, Müslüman futbolcular için oruç tutmaya başladı. 

Onların oruç tutarken yaşadığı ya da yaşayabileceği zorlukları anlayabilmek adına böyle bir tercihte bulunan Marrone'nin işine olan saygısı yöneticilerden de büyük takdir görüyor.

İŞİNE AŞIK

Beşiktaş'ın Hatayspor'u mağlup ettiği maçtan önce siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Ghezzal, orucunu saha içerisinde açmıştı.

Cezayirli futbolcuya hurmasını ve suyunu getiren isim ise İtalyan kondisyoner Stefano Marrone idi.

Marrone, sporcuların hem mental hem fiziksel durumunu anlamak için bir nevi gözlem yapıyor, oyunculara da motivasyon kaynağı oluyor.

Stefano Morreno, Beşiktaş'ta daha önce de 2000-2001 sezonunda Nevio Scala'nın ekibinde görev almıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI