Stopere 4 aday

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Siyah beyazlılar yerli stoper transferinde 4 ismi gündemine aldı.

Kadrosuna 1 yerli stoper katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, listesini belirledi.

NTV'de yer alan habere göre; Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferi sonrası alternatifleri değerlendiren siyah beyazlılar, 4 oyuncu için temasta.

İstanbulspor forması giyen Emrecan Uzunhan, adaylardan biri. 21 yaşındaki stoper için İstanbul ekibi ile görüşen Beşiktaş, talep edilen 3 milyon Euro bonservis bedelinden indirim istedi.

Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topcu da siyah beyazlıların gündeminde. 21 yaşındaki stoper için Karadeniz ekibi ile temas başladı.

Adana Demirspor'da geçen sezon 29 maçta görev alan Tayyip Sanuc Beşiktaş'ın stoper adayları arasında yer alıyor. Adana kulübü ile görüşen siyah beyazlılar henüz anlaşma sağlayamadı.

Beşiktaş altyapısından yetişen Atınç Nukan, siyah beyazlı kulübe geri dönebilir. 28 yaşında savunmacının Göztepe ile sözleşmesi devam ediyor.

TFF 1. Lige düşen İzmir ekibi ile yollarını ayırma ihtmali olan Atınç, siyah beyazlıların görüştüğü oyuncular arasında yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI