Süper Lig'i karıştıracak transfer

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde hedeflerini belirledi ve çalışmalara şimdiden başladı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray; ligdeki rekabetlerini transfer pazarına da taşıyacak. Gelecek sezonki hedeflerini de şampiyonluk olarak belirleyen ligin 3 büyük devi, transferde de müthiş bir yarış verecekler. Gelecek sezonun transfer dönemi için aynı oyuncuya talip olan 3 büyüklerin istediği yıldız isim ortaya çıktı. İşte tüm ayrıntılar...

Spor Toto Süper Lig'in 3 büyük devi; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yaz transfer döneminde yıldız isim için büyük bir transfer yarışı verecek.

Bu sezon lider konumda bulunan Galatasaray, hem sezon başında hem de devre arasında yaptığı üst düzey transferlerle dikkatleri üzerine çekmişti.

Sarı-kırmızılıları takip eden Fenerbahçe ise sezon başındaki Batshuayi ve King transferleriyle lige iddialı bir giriş yapmıştı.

Zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, devre arasındaki Omar Colley, Amir Hadziahmetovic ve Onur Bulut hamleleriyle yeni sezonun planlamasına da başlamıştı.

YAZ AYLARINDA BÜYÜK KAPIŞMA

Gelecek sezon da hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyen bu 3 takım, yaz transfer döneminde de büyük bir mücadele içerisinde olacak.

Son dakika transfer haberleri: 3 büyükleri peşinden koşturan Brezilyalı yıldız! Transferde derbi ateşi yandı, büyük bomba patlayacak...

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde hedeflerini belirledi ve çalışmalara şimdiden başladı.

HEDEF RATAO

3 kulüp, Fransa Ligue 1 takımlarından Toulouse forması giyen Rafael Ratao'nun peşine düştü.

Takvim'in haberine göre; 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız için 3 büyük kulübün, bir sonraki transfer döneminin hareketli geçeceği vurgulandı.

YAZIN HAMLE YAPACAKLAR

Kış transfer döneminde de 3 takımın başarılı kanatla ilgilendiği, yaz transfer döneminde Sambacı oyuncu için yeniden hamle yapacağı kaydedildi.

Ratao'ya Almanya, İtalya ve Brezilya'dan da kulüplerin ilgisinin olduğu da  bildirildi.

1.83 boyundaki Ratao'nun, Toulouse ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI