Süper transfer için Vida devrede

Nikola Vlasic’i Domagoj Vida getirecek.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda kadrosuna dahil etmek istediği oyunculardan Nikola Vlasic’i ikna etmek için Domagoj Vida’dan yardım istedi.

Siyah-beyazlı yönetimin scout ekiplerinin ‘Alalım’ raporunun ardından Beşiktaş transfer komitesi Hırvat oyuncunun transferinin gerçekleşmesi için Domagoj Vida’dan bu oyuncunun ikna edilmesi konusunda yardım istedi. Fotomaç gazetesi Vida’nın yanı sıra kaleci antrenörü Mrmic’in dev devreye sokulacağını yazdı. Hırvat oyuncunun ikna edilmesi halinde bu oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Everton ile görüşmelere başlayacağı yazıldı.

Vlasic’in kariyeri

Hajduk Split’ten 2017 yılında 10 milyon euro karşılığında Everton’a transfer olduktan sonra 2018 Ağustos’ta CSKA Moskova’ya kiralandı. Bu sezon Rusya Premier Ligi’nde 18 maçta 5 gol atarken, 2 asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ise Vlasic 6 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Hırvat oyuncunun kulübü Everton’la 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI