Svensson sakatlandı

Beşiktaş'ta Jonas Svensson sakatlandı, oyuna devam edemedi

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu üçüncü hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekipte, Jonas Svensson'un yaşadığı sakatlık endişe yarattı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Norveçli futbolcu, 69. dakikada girdiği iki ikili mücadele sonrası sakatlanarak oyuna devam edemedi. Svensson, 71. dakikada sekerek kenara gelirken, yerine Onur Bulut oyuna dahil oldu.

Beşiktaş teknik heyeti ve sağlık ekibi, Svensson'un sakatlığının ciddiyetini değerlendirmek için detaylı kontroller gerçekleştirecek. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI