Takım Rize'de Çebi Nerede? (Video)

Beşiktaş, hafta sonunda Çaykur Rizespor deplasmanında yine hakem hatalarının damga vurduğu mücadelede Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kalırken Başkan Çebi ve yöneticiler vur patlasın çalm oynasın Süper Kupa'yı kutladı.

Beşiktaş, hafta sonunda Çaykur Rizespor deplasmanında yine hakem hatalarının damga vurduğu mücadelede Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kalırken Başkan Çebi ve yöneticiler vur patlasın çal oynasın Süper Kupa'yı kutladı. 

Geçtiğimiz hafta içinde Süper Kupa finalini Kıbrıs'ta televizyondan izleyen Çebi, Rize deplasmanı haftasında İstanbul'da kalmayı tercih etti. Uzun süredir ortalarda görülmeyen Çebi önceki gece yakın çevresiyle birlikte Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlendi.

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan'ın şarkılarıyla felekten bir gece çalan Beşiktaş Çebi, Alkan'a şarkı söylerken yönetici Fatih Avşar aracılığıyla forma takdim etti. 

Selen Görgüzel Alkan, Çebi'den forma ve loca isterken, Çebi'nin "İstersen koltuğumu da vereyim" yanıtı mekanda bulunanları kahkahaya boğdu. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI