Talisca gollerine devam ediyor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, Guangzhou Evergrande takımında gollerine devam ediyor.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, Guangzhou Evergrande takımında gollerine devam ediyor. Bugün Hebei China Fortune ile oynanan maçta klas bir gole imza atan Brezilyalı oyuncu Çin Süper Ligi'nde bu sezon 10. golüne ulaşmış oldu.

Transfer döneminde ismi dört büyüklerle anılan Talisca, geçen sezon 16 gol atarken bu sezon hem Çin Süper Ligi hem de AFC Şampiyonlar Ligi'nde 15 gole ulaştı.

Anderson Talisca'nın takımı şampiyonluğa gidiyor

Talisca'nın yer aldığı takım Guangzhou Evergrande kendi liginde zirvede yer alıyor. Hebei China Fortune maçını 3-1 kazanan Guangzhou Evergrande, eski Bursasporlu golcü Cedric Bakambu'nun ekibi Beijing Guoan'ın 2 puan önünde lider konumda bulunuyor. Fabio Cannavaro yönetimindeki takım geçen sezon ligi 2.sırada bitirmişti. Geçen sezon Çin Süper Lig'nde şampiyonluğu eski Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın ekibi Shangai SIPG kazanmıştı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI