Talisca'dan Beşiktaş itirafı

Anderson Talisca: Beşiktaş'ta hayatımın en güzel günlerini yaşadım...''

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikte olan Anderson Talisca, Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda eski takımı Beşiktaş hakkında konuştu.


Talisca, "Kariyerimin en iyi günlerini Beşiktaş'ta yaşamıştım ancak Al Nassr'da Beşiktaş'taki dönemimi geride bıraktım. Ben oraya gittiğimde sadece altı yabancı vardı. Uzun vadede büyüme olacağını biliyorduk ama bu kadar hızlı değildi. Ronaldo'nun gelişiyle her şey değişti. Bugün, dünya liglerine bakarsanız Arap Ligi'nin ilk on arasında olduğunu görürsünüz. Giderek daha da gelişecek" şeklinde konuştu.


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus ile Benfica’da bir arada çalışan Talisca, Jesus'un kendisine büyük katkıda bulunduğunu söyledi. Talisca, "Bahia'dayken biraz daha geride oynuyordum, Jesus benim ne kadar iyi bir bitirici olduğumu gördüğünde Benfica'da beni daha önde oynatmaya başladı. Tüm bunlar kariyerimde büyük bir fark yarattı. Aslında gelişimim için bir dönüm noktası oldu" diyerek eski hocasından övgüyle bahsetti.


Talisca'nın Beşiktaş performansı 

Beşiktaş formasıyla bütün kulvarlarda toplam 80 maça çıkan Talisca, bu maçlarda 37 gol atarken 14 asist katkısı verdi. Beşiktaş’taki ayrılığının ardından; önce Çin sonra Suudi Arabistan’da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu, transfer sezonlarında başta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere Türkiye'nin takımlarıyla sık sık anıldı. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş ile 2016-2017 sezonunda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI