Taraftar Kavgasında Silahlar Konuştu

Beşiktaşlı iki grup arasında çıkan kavga maç sonrasına taştığı öğrenildi.

Beşiktaşlı iki grup arasında çıkan kavga maç sonrasına taştığı öğrenildi. Trabzonspor maçı sonrası Beşiktaşlı taraftarlar yönetimi ve teknik direktör Sergen Yalçın'ı istifaya davet etmişti. Sergen Yalçın'a verilen desteğin ardından taraftarlar arasında gerginlik artmış ve tribünde kavgaların yaşanmıştı. 

Beşiktaş'ta yönetime yakın olan taraftar grupları, Başkan çebi ve arakadaşalarını istifaya davet eden taraftarlara saldırmıştı. 

Silahlar konuştu 

Tribünde yaşanan yaşanan kavganın stat dışında da devam ettiği iddia edildi. Trabzonspor maçının ardından aralarında uzun süredir husumet iki grubun Küçükçiftlik Park'taki otoparkta karşı karşıya geldikleri öğrenildi. Silahların da konuştuğu kavgada iki taraftarın hafif şekilde yaralandığı belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI