Taraftar o tezahüratı yaptı!

Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırladığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatarak taraftarlarının tepkisine maruz kaldı.

Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırladığı maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatarak taraftarlarının tepkisine maruz kaldı. İkinci yarı başlamadan önce tribünler, takımlarını desteklemek için sahaya çıkan futbolcuları çağırdı ve "Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin." şeklinde tezahüratta bulundu.

BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN TEPKİ

Beşiktaş taraftarı, ikinci yarı başlamadan önce takımlarına destek vermek amacıyla tribünlerde bir araya geldi. Tribünler, takımı sahaya çağırarak desteklerini gösterdi ve "Burası Beşiktaş, herkes kendine gelsin." şeklinde tezahürat yaptı.

FUTBOLCULARA TEPKİ

Maçın ilerleyen dakikalarında Beşiktaş tribünleri, bazı futbolcuların performansına tepki gösterdi. Özellikle Cenk Tosun'un oyundan çıkartılıp Vincent Aboubakar'ın oyuna dahil olması sırasında tribünlerde ıslıklar yükseldi ve futbolculara tepki gösterildi.

ANTALYASPOR ÜSTÜN GİTTİ

Antalyaspor, maçın ilk yarısını Bünaymin Balcı'nın 5. dakikada ve Buksa'nın 38. dakikada attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. Bu üstünlükle soyunma odasına giden Antalyaspor, ilk yarıyı avantajlı kapattı. 

MAÇIN BİTİMİNDE PROTESTO 

Beşiktaşlı taraftarlar 2-1 Antalyaspor'un üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ardından yönetim ve Santos aleyhinde bağırdı. Taraftarlar, Antalyaspor teknik direktörü Sergen yalçın'a sevgi gösterilerinde bulundular. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI