Tarkan Ser takım satın alıyor

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Tarkan Ser, Fransa'dan takım satın alarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Beşiktaş'ın Eski Yöneticisi Tarkan Ser, Fransa'dan FC Rouen'u Satın Almayı Planlıyor

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Tarkan Ser, Fransa'dan takım satın alarak dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah-beyazlı takımın yurt dışından gelen tüm oyuncularını özel uçağı ile bedelsiz getirerek tanınan Tarkan Ser, önceki gün FC Rouen Başkanı Charles Maarek’e resmi bir satın alma teklifi sundu.

FC Rouen’u satın almak için beş milyon euro yatırım yapmaya hazır olan Tarkan Ser'in teklifini inceleyen mevcut çoğunluk hissedarı Charles Maarek’in önümüzdeki günlerde bir karar vereceği açıklandı.

Aynı zamanda memleketi ve doğduğu yer olan Kuşadasıspor'u da mercek altına aldığını belirten Tarkan Ser, siyah beyaz renklere sahip olan Kuşadasıspor'u eski günlerine döndürmek için önemli bir proje hazırladığını ifade etti.

Tarkan Ser Kimdir?

Tarkan Ser, Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi başkanlığı döneminde yöneticilik yaptı. Havacılık sektöründe adını duyuran Ser, Black Eagle Havacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerini iyi derecede bilen Tarkan Ser, uluslararası alanda iş dünyasına yön veren önemli bir isim olarak tanınıyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI