Taş Üstünde Taş Bırakma Başkan!

Türkiye Basketbol Ligi’nde oynanan Beşiktaş Icrypex ile Tofaş arasında oynanan maçın son 3 saniyesinde yaşanan kural hatası ile ilgili Siyah Beyazlı yöneticiler kural hatası olduğu gerekçesi ile federasyona başvuru yapmış ve maçın Beşiktaş lehine sonuçlanmasını istemişti.

Taş Üstünde Taş Bırakma Başkan!

Türkiye Basketbol Ligi’nde oynanan Beşiktaş Icrypex ile Tofaş arasında oynanan maçın son 3 saniyesinde yaşanan kural hatası ile ilgili Siyah Beyazlı yöneticiler kural hatası olduğu gerekçesi ile federasyona başvuru yapmış ve maçın Beşiktaş lehine sonuçlanmasını istemişti. Dün konuyu değerlendiren basketbol federasyonu da itirazı ret etti ve karşılaşmayı Tofaş’ın kazandığını açıkladı. 

Yaşanan bu durum sonrası Beşiktaş yönetimi resmi siteden açıklama yapmak dışında herhangi bir açıklama yapmadı. Oysa futbolda benzer durum için Başkan Ahmet Nur Çebi çok sert açıklama yaparak “Taş üstüne taş koymayız. Yer yerinden oynar” demişti. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin basketbol takımızın hakkının yenmesi konusunda ise herhangi bir demeci olmadı. Peki soruyoruz; futbolda hakemler ya da federasyon tarafından Beşiktaş’ın önü kesilirse “Taş üstünde taş koymam. Yer yerinden oynar.” diyen başkan neden susuyor? Beşiktaş Basketbol takımı önemsenmiyor mu? Yoksa basketbolda şampiyon olamayacağımız mı düşünülüyor? 

Daha önce futbolda Göztepe karşılaşmasında kural hatası yaşanmış ve bu konuda da Türkiye Futbol Federasyonu, kural hatası başvurumuzu kabul etmemişti. Şimdi aynı durum basketbolda yaşandı. Medya önünde Beşiktaş’ın hakkını yedirmeyeceğiz diyenler ise haklarımız yenirken sadece izliyor! Daha geçenlerde “Beşiktaş’ın hakkını yedirmeyeceğiz” diyen Başkan Ahmet Nur Çebi ise ortalarda görünmüyor? Bir yönetimin görevi Sergen Yalçın’ın elde ettiği başarılar sonrası medya medya dolaşıp bu başarılardan nemalanmak mıdır? Kendi reklamını yapması mıdır? Yoksa Beşiktaş’ın haklarını savunması mıdır? 

Beşiktaş Başkanı ve yönetiminden beklentimiz futbolda Göztepe karşılaşmasında olduğu gibi sessiz kalmaması ve basketbolda yenen hakkımızın takipçisi olmasıdır. Futbolda TFF’nin aldığı kararla ilgili AYM ve AIHM’ne başvurmayan Beşiktaş yönetimi bu defa da sessiz kalıp sadece taraftara oynayacak mıdır? Merak ediyorum. 

Gölge Kalem

Banadır Taşkın  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI